KMÜ BİLTEM | Karamanoğlu Mehmebey Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi
KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar
Uygulama ve Araştırma Merkezi

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından gerçekleştirilen dış tetkik sürecinde KMÜ BİLTEM de ziyaret edildi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından gerçekleştirilen dış tetkik süreci tamamlandı.

YÖKAK tarafından görevlendirilen ve izleme takımında yer alan Takım Başkanı Prof. Dr. H. Güçlü Yavuzcan ile Değerlendiriciler Prof. Dr. Orhan Engin, Prof. Dr. Tonay İnceboz ve Öğrenci Değerlendirici Yusuf Polat iki gün süren çalışmalarını tamamladı.

Değerlendirmelerin ilk gününde izleme takımı KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namık Ak'ı makamında ziyaret etti. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dursun Odabaş ve Prof. Dr. Murat Ertekin'in de yer aldığı ziyarette Rektör Namık Ak izleme takımı üyeleri ile bir süre üniversitedeki kalite çalışmaları üzerine sohbet etti.

Daha sonra KMÜ BİLTEM'in de aralarında bulunduğu birimler, YÖKAK izleme takımı tarafından ziyaret edildi.

Facebook'da Paylaş
Twitter'da Paylaş