Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet GAVGALI'nın BİLTEM ziyareti | KMÜ BİLTEM - KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi

KMÜ BİLTEM | Karamanoğlu Mehmebey Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi
KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar
Uygulama ve Araştırma Merkezi

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet GAVGALI'nın BİLTEM ziyareti

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet GAVGALI, Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (BİLTEM)'ni ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Mehmet GAVGALI, beraberinde rektör yardımcısı Prof. Dr. Münir Oktay ile birlikte BİLTEM laboratuvarları ve cihazları hakkında bilgiler aldı.

Ziyaret, BİLTEM faaliyetleri ile ilgili toplantının ardından sona erdi.

Ziyaret sonrası Rektör GAVGALI; "Bir taraftan depremin açtığı yaraları sararken diğer yandan da işimizi en iyi şekilde yaparak devletimize ve milletimize güç vermeliyiz. Üniversitemizin bu noktada en önemli ödevi bilime olan katkısını artırmak ve eğitim kalitesini çok daha üst seviyelere çıkarmaktır. Üniversitemizin birimlerini tek tek ziyaret ederek durum değerlendirmesi yapıyor ve projelerimizi şekillendiriyoruz. Gençlerimizi en donanımlı şekilde yetiştirmenin gayretinde olacağız. Bunu seçkin akademik ve idari kadromuzla birlikte yapacağız" ifadelerini kullandı.

Facebook'da Paylaş
Twitter'da Paylaş