Ülkemizde Tıp Teknolojisindeki İlerlemeler: Aselsan Örneği Konulu Bilim Söyleşisi Gerçekleştirildi | KMÜ BİLTEM - KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi

KMÜ BİLTEM | Karamanoğlu Mehmebey Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi
KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar
Uygulama ve Araştırma Merkezi

KMÜ BİLTEM Bilim Söyleşileri programının ikincisi, KMÜ BİLTEM öncülüğünde, KMÜ Mühendislik Fakültesi ve Tıp Fakültesi işbirliği ile Tıp Fakültesi Konferans salonunda düzenlendi. Programın konuğu, ASELSAN UGES Görüntüleme Sistemleri Ekip Lideri Erdem YANAR oldu.

Söyleşiye, KMÜ Rektör Yardımcısı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mahmut BAYKAN, KMÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dursun ODABAŞ, KMÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin SEZER, KMÜ BİLTEM Müdürü Prof.Dr. Savaş SÖNMEZOĞLU, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Söyleşi, saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. KMÜ Rektör Yardımcısı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mahmut BAYKAN tarafından yapılan açılış konuşması sonrasında programın konuğu Erdem YANAR, "Ülkemizde Tıp Teknolojisindeki İlerlemeler: Aselsan Örneği” konulu sunum yaptı. Tıp teknolojisi konusundaki ilerlemeler hakkında bilgiler verdi.

Erdem YANAR, sunumun ardından katılımcıların sorularını cevaplandırarak, tıp teknolojisindeki ilerlemeler konusunda merak edilen hususları aydınlattı.

Facebook'da Paylaş
Twitter'da Paylaş