Protein Analiz Cihazı | KMÜ BİLTEM - KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi

Protein Analiz Cihazı | KMÜ BİLTEM - KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi

KMÜ BİLTEM | Karamanoğlu Mehmebey Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi
KMÜ BİLTEM | Karamanoğlu Mehmebey Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi
KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar
Uygulama ve Araştırma Merkezi

Protein Analiz Cihazı

PERTEN IM 9500

Genel bilgiler

Perten markalı IM 9500 analiz cihazı ile un, tahıl, yağlı tohum vb. ürünlerde rutubet, hektolitre, protein, yağ, tohum vb. parametreleri çok kısa sürede analiz edilmektedir.
Pertenmarkalı IM 9500 de un modülü kullanılarak; un, irmik, razmol, bonkalite, buğday kepeği vb. birçok ürün numunelerinde rutubet, protein, kül miktar analizleri yapılmaktadır

Teknik özellikler

Parametreler: Rutubet, Protein, Renk, Yağ, Hektolitre (hektolitreli modelde), Nişasta, Yaş Gluten, Kül (Un) ve daha birçoğu
Analiz Süresi: ~25 s
Numune Boyutu: 400 ml (hektolitreli modelde 600 ml)
Analiz Prensibi: Yakın Kızılötesi İletim (NIT)
Dalgaboyu Aralığı: 570-1100 nm
Boyutları (E x B x Y): 485 x 390 x 370 mm (485 x 390 x 510 mm Hektolitreli)
Ağırlık: 34 kg (40 kg, HLW/TW)
Ekran: 12” LCD renkli dokunmatik ekran


Yapılan analizler

•    Buğday 
•    Pirinç
•    Arpa
•    Çavdar
•     Un
•    İrmik
•    Mısır 
•    Soya Fasulyesi 
•    Un

Numune gereksinimleri

•    500 gr bütün tanelerde(hububatlar için ortalama)
•    0,5 gr un modülünde(hububatlar için ortalama)
 

Paylaş
Facebook'da Paylaş
Twitter'da Paylaş